Mobile Learning Awards 2017

mobile-learning-awards-2017Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA convoquen l’edició dels Mobile Learning Awards 2017 dins del programa mSchools. En aquesta cinquena edició hi ha un concurs que emmarca dues categories.

  • Millors experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals que mostrin un ús innovador de les tecnologies mòbils i presentades en forma d’experiència educativa en el mSchools Toolbox on cal estar donat d’alta per participar en el concurs.
  • Escoles Innovadores en l’Aplicació de les Tecnologies Digitals. Per participar, la direcció del centre o un representant de l’AMPA o AFA haurà de formalitzar la participació en el concurs emplenant les dades del centre educatiu al formulari de participació.

La cerimònia dels Mobile Learning Awards tindrà lloc a l’esdeveniment anual més important de la indústria mòbil, Mobile World Congress, el dimecres dia 1 de març de 2017.

El període de lliurament de les experiències s’inicia el 21 de desembre de 2016 i finalitza el 12 de febrer de 2017 a les 12:00 hores.

Consulteu les bases per a saber els detalls del concurs, i llegiu tota la informació a la xtec o clica aquí per a accedir a la informació de la web del Mobile World Congress.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>