Formació AraMAT 1

aramat“Ara matemàtiques. Saber-ne més per ensenyar-les millor”

Activitat de formació adreçada als mestres d’educació infantil i primària és un curs que vol aprofundir en el coneixement dels continguts clau de matemàtiques i en com treballar-los a l’aula, amb el convenciment que si se’n sap més es poden ensenyar millor.

El treball es realitza a partir d’activitats d’aula i en un ambient de resolució de problemes per prendre-les després com a base per realitzar la reflexió sobre els continguts clau i la seva didàctica.

Formadores: Núria Cardet Carné i Maria Ricart Aranda

Materials de formació, 2016-2017

  1. Els sistemes de numeració escrits
  2. Sentits de les operacions
  3. Treballem el Geoplà
  4. La meva escultura
  5. Manipular, describir y representar figuras planas. Article Revista Suma79
  6. Relacions i canvi

Altres materials i programari recomanats

TRIDIO. Joc per augmentar la percepció espacial dels nens. Amb els diferents colors i formes de les peces – diamants i triangles – els nens aprenen a reconèixer les diferents cares dels cubs com a forma independent amb el seu propi color i a construir, després, trencaclosques tridimensionals i descobrir la profunditat i perspectiva.

 

geogebra GEOGEBRA
Programa de programari lliure interactiu de matemàtiques dinàmiques. El seu ús és primordialment l’educatiu tant a l’escola primària com a la secundària o a la universitat. Es tracta d’un programari de geometria dinàmica, una calculadora gràfica per a geometria, àlgebra, càlcul, estadística i 3D.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>