Conferència de Gregorio Luri, ‘L’escola: Els reptes del present i la imaginació del futur’

Conferència ‘L’escola: Els reptes del present i la imaginació del futur‘ a càrrec de Gregorio Luri. Llicenciat en Magisteri, en Ciencies de l’Educació i doctor en Filosofia, va obtenir el Premi de Llicenciatura en Ciències de l’Educació i el Premi Extraordinari final de Carrera en Filosofia.

Organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i l’Ajuntament de Balaguer com a acte de cloenda de l’exposició “Eduquem entre tots. 30 anys de pla municipal de dinàmica educativa

“L’escola que hem conegut fins ara ja no ens satisfà, però encara no sabem quina escola podria satisfer-nos. Al mateix temps que un munt d’especialistes ens asseguren -encara que de manera divergent- què cal fer i que cal no fer, l’autonomia escolar s’amplia i la capacitat dels poders públics per a generar consensos educatius amplis sembla minvar. Davant d’aquesta situació és imprescindible definir amb rigor les nostres conviccions pedagògiques i sotmetre-les a pràctiques reflexives. La nostra assignatura pendent és aprendre críticament del que ja fem.”La conferència està oberta a tots els professionals del món educatiu i a les famílies.

Dia: Dimarts 7 de febrer de 2017
Hora: 19.00h
Lloc: Sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer