Fira del Coneixement 2021

La Fira del Coneixement té per finalitat donar a conèixer projectes punters relacionats amb la ciència i la tecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya i els seus centres de recerca. Enguany, es tractaran temàtiques relacionades amb el benestar i la salut de les persones des de punts de vista molt diversos i en àmbits molt diferents, visitant els estands en format virtual.

Aquest fet permetrà que els visitants puguin consultar amb anterioritat el contingut de la Fira per, d’aquesta manera, poder participar en primera persona una vegada efectuades les explicacions dels grups de recerca.

La Fira vol ser un aparador de la investigació de la UPC, que provoqui l’augment de l’interès dels joves, i de la societat en general en aquests temes, tot demostrant que la ciència es troba a l’abast de tothom i que s’esforça per aproximar-se a la societat.

Aquest curs s’ha obtat per reduir el nombre d’estands a visitar (Grups de recerca de la UPC participants), per tal que els estudiants visitants hi puguin participar activament. Per aquest motiu, els interessats en visitar la Fira haurien de formalitzar la inscripció el més aviat possible, abans del 8 de març

La Fira tindrà lloc els dies 14 i 15 d’abril de 9.30 a 12.30h, segons el torn que correspongui. S’adreça a estudiants de 4t d’ESO, Batxillerat i CFGS. A la inscripció caldrà indicar el nombre de connexions previstes: 1 per grup si la connexió és des del centre, o bé 1 per estudiant si es connecten els estudiants individualment.

Una vegada acabat el termini d’inscripció es farà arribar als centres el següent material:

  • Presentació dels Grups de Recerca que participaran a la Fira abans de la darrera setmana de març, per tal de que cada Institut pugui preparar 2 preguntes a cada Grup de Recerca que hi participi.
  • Informació del dia que correspongui (dia 14 o dia 15).
  • Enllaços per a la connexió, uns dies abans.

Us enllacem a continuació el programa de la Fira: https://exploratori.org/index.php/component/sppagebuilder/148-fira-del-coneixement-2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>