Versió renovada del web Patrimoni.gencat

webpatrimoniEl lloc web Patrimoni.gencat va néixer l’any 2007 com a projecte de difusió del patrimoni cultural català a Internet impulsat per la Direcció General de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Durant aquests anys, el portal ha anat creixent i canviant al ritme dels seus seguidors.

Ha incorporat xarxes socials, ha fet reportatges sobre els esdeveniments més importants del patrimoni i ha publicat històries que només els especialistes coneixien i que ara són del domini públic.

El 2015 i sota la denominació Patrimoni Cultural, neix una versió renovada del portal que incorpora noves funcionalitats i serveis. Aquesta nova versió és gestionada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura.

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural treballa per fer accessible el patrimoni català al màxim nombre de persones, per mostrar-lo en les millors condicions possibles, per crear experiències de visita enriquidores i per desenvolupar al màxim els elements patrimonials i el seu territori.

Vols més informació sobre l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural? Troba-la aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>