Projecte mEduTarraco

El Projecte mEduTarraco és una iniciativa d’un equip de 15 docents i està coorganitzat pels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i el programa mSchools, una iniciativa que impulsa la fundació Mobile World Capital Foundation en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA. El projecte compta també amb el suport d’Itinerarium, Universitat Rovira i Virgili, Repsol i l’Autoritat Portuària de Tarragona.

El projecte mEduTarraco proposa conèixer i gaudir de la ciutat de Tarragona a través de tecnologies mòbils i d’un joc de pistes geolocalitzat i contribuir a la sensibilització i la recerca mitjançant la Fundació La Marató de TV3. Coneix la ciutat, juga amb el teu mòbil i guanya punts que es convertiran en euros per a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. 

Quan?

De l’1 d’abril al 30 de maig de 2021

Qui hi pot participar?

Adreçat a tothom qui vulgui jugar i conèixer la ciutat de Tarragona de forma lúdica, educativa i solidària. D’interès per a grups d’alumnes, amics, famílies i visitants.

Us fem arribar la informació del projecte educatiu: https://projectes.xtec.cat/met/

Per a més informació:

  • Informació i formulari d’inscripció al webinar que es farà aquest proper dimecres, 10 de març on es presentarà el projecte https://mailchi.mp/mschools.com/webinars4
  • Plataforma MHM amb la banderola que porta a la pàgina específica: https://mhm.mobileworldcapital.com/ca_ES (si l’idioma per defecte del navegador no és “CAT”, no es mostra la banderola. Cal seleccionar CAT a la llista d’idiomes)
  • Pàgina específica a la plataforma MHM per a la participació d’aquest any https://mhm.mobileworldcapital.com/medutarraco. Conté les instruccions “pas a pas” per a participar i l’accés a un formulari “Rep informació actualitzada!” per rebre informacions addicionals del projecte (no imprescindibles per participar).
  • Web amb tota la informació del projecte educatiu, inclosa la Guia Didàctica https://projectes.xtec.cat/met

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>