#1OCT #DiadelaMúsica establert per la @Unesco el 1975 a escala internacional.

L’1 d’octubre celebrem el Dia Internacional de la Música, un esdeveniment que se celebra arreu del Món i que va ser declarat diada oficial per la Unesco l’any 1975 per commemorar la música en les seves diverses manifestacions i la seva transcendència a nivell internacional.

A tot Catalunya hi haurà grans cantades corals per celebrar-ho!
Tothom hi és benvingut. Atesa la importància de la música tant en l’àmbit curricular com també en l’educació no formal, és una oportunitat excel·lent aprofitar la Diada de la Música per fer cantates a les nostres escoles.

Com participar? És molt senzill:

  1. Ves d’hora al local on està previst que cantis (tots els cantaires tenim un lloc assignat). S’hi haurà reunit molta gent que, com tu, té moltes ganes de cantar.
  2. Al local hi haurà partitures per a tothom. Però porta-la de casa per si de cas. Recorda: ha de ser preferiblement en Sí major.
  3. Un cop hagis cantat la teva cançó, deixa la partitura en les caixes ja preparades. D’aquesta manera els organitzadors de la festa sabran quants cantaires han vingut i si els catalans cantem bé en Sí major… o no.

Tu ja ens entens. I tant que sí.

| Més info sobre el DiadelaMúsica |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>