Presentació del projecte: Llengua + Tasques i destreses comunicatives

ACTIVITAT ANUL·LADA

Formació adreçada al professorat de primària. Es mostrarà la metodologia basada en un ús més comunicatiu i funcional de la llengua.

L’objectiu és què en acabar la sessió, el professorat pugui tenir més eines didàctiques per a aquest enfocament en la pràctica diària de l’aula, bé sigui ensenyant a programar les classes, a utilitzar els materials de forma comunicativa o mostrant com utilitzar-los de forma transversal a totes les àrees.

La presentació d’aquest projecte, sota el nom genèric de “Llengua + Tasques i destreses comunicatives”, anirà a càrrec de Màrius Serrano.

Aquestes són les dades bàsiques de la convocatòria:

📆 DIMECRES 16 DE MAIG DE 2018

⌚17 a 19h

🚩Aula 2 del Servei Educatiu Baix Llobregat-6
                (Carrer Albacete, 1, de Sant Vicenç dels Horts)

 Formulari d’inscripció (CLIQUEU AQUÍ)

El ponent: 

Màrius Serrano Vargas és Mestre d’Educació Infantil i Primària a l’escola pública. Màster d’Investigació en Didàctica, Formació i Avaluació Educativa. Doctorat en Direcció i Gestió de Centres Educatius. Autor del Màster online “La enseñanza por competencias” de la Universitat Ramon Llull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>