Els MOOC, un suport a les comunitats de pràctica

logomoocUn MOOC (Massive Open Online Courses per les seves sigles en anglès) és un curs obert en formació no presencial i on els seus recursos didàctics són oberts.

Aquests cursos s’ofereixen de franc  i es comencen a diversificar, sobretot després de constatar com en universitats de renom mundial, com ara: Harvard, Stanford, Massachusetts Institute of Technology (MIT)… ho han portat a terme amb èxit.

Al nostre país, la Universitat d’Alacant lidera el projecte de XARXA MOOC integrada a la Xarxa Vives.  La possibilitat d’ofertar i/o seguir cursos en el nostre idioma i dintre del context universitari català cada cop serà més gran. Alhora, s’obre una oportunitat per a la formació continuada del professorat, tant des de la perspectiva d’actualització científica i didàctica de cadascuna de les possibles especialitats, com també per a l’ampliació de coneixements en camps i esferes de coneixements diferents a la seva dinàmica professional.

Tot seguit teniu a disposició un vídeo promocional de la xarxa MOOC

 

 

|+Info|

1 comentari

  1. Retroenllaç: Els MOOC, un suport a les comunitats de pr&agra...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>