Trastorns, malestars i diversitat. Com abordem el TDAH?

PORTADA TDAH

Els dies 24 i 25 de gener de 2013, l’Institut d’Infància i Món Urbà (CIIMU) amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona van presentar les Jornades Trastorns, malestars i diversitat. Com abordem el TDAH?. Jornades que preteníen crear, des d’un punt de vista multidisciplinar, un espai de reflexió i debat sobre aquesta temàtica. 

Les ponències que es van presentar han estat recollides en aquesta publicació 

També podeu accedir als vídeos i s’han recollit algunes de les nombroses intervencions que es van fer des dels convidats de la fila zero i des del públic assistent en un vídeo resum. Així mateix us adjuntem el link on podreu escoltar la tertúlia que es va celebrar després de les jornades en el programa “El matí de Catalunya Ràdio” de Manuel Fuentes, amb la intervenció dels Drs. Joan Ramon Laporte, José Ramón Ubieto i Josep Antoni Ramos.

Creiem que en conjunt constitueix un bon material que reflecteix  moltes de les diferents aproximacions,  preocupacions i controvèrsies que estan presents avui en relació a la detecció, el diagnòstic i el tractament del TDAH. Esperem que siguin també un bon instrument per continuar avançant en la comprensió i abordatge d’aquest tema des del rigor científic i el respecte a la diversitat d’enfocaments, però sobre tot des de la perspectiva que és l’interès superior de l’infant el que ha d’orientar prioritàriament totes les actuacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>