Rosa Soler, in memoriam!

Aquesta matinada, i després d’una cruel malaltia, la Rosa Soler i Bonet, logopeda del CREDA al Baix Llobregat, adscrita al Servei Educatiu Baix Llobregat-6, ha mort.

A continuació, Lali Monell, una de les persones que amb Manel Maya portava fent equip amb la Rosa al llarg d’una llarga trajectòria com a logopedes al Servei Educatiu Baix Llobreegat-6, ens deixa aquest recordatori:

Rosa Soler, quaranta-vuit anys viscuts intensament, fent tot allò que t’agradava i gaudint al cent per cent cada dia: logopeda, molt bona companya, sensible i empàtica, positiva i alegre, membre de l’Associació catalana de CREDA, implicada amb les associacions del seu barri de Sarrià, fent danses del ventre, cant coral, viatgera incansable i curiosa, actriu, amant de la muntanya fent llargues excursions, pujant cims i muntanyes com aquell que anava a passejar.

Amb tu hem après a mirar i pensar d’una altra manera, a no jutjar, a acollir, a reconèixer les nostres pròpies virtuts i limitacions en les dels altres, a estimar-nos i cuidar-nos més i millor.

Hem recuperat plaers i alegries mig enterrades i som una mica més savis. Ens has permès conèixer més i a respectar-nos.
Més que un adéu, és un gràcies per haver-te conegut i treballat amb tu. Ha lluitat fins al darrer segon i la seva frase hauria estat: NO HI ESTIC D’ACORD!.

T’estimem Rosa!
El funeral tindrà lloc el dia 9 de desembre de 2019 a les 11:30h al Tanatori de Les Corts.

13 comentaris

 1. Anna Farré

  La recordo molt i amb molt afecte. Era fantàstica, sempre riallera. Havíem tingut xerrades entranyables, i certament era una persona molt positiva i que gaudia de tot. He pensat molt en ella i en com ha sabut afrontar la malaltia. Una gran persona que ens ha deixat massa aviat.

 2. Escola La Guàrdia

  Els companys de l’escola La Guàrdia et recordarem sempre. Una gran professional i una gran persona.

 3. M. Elena Ferreiro Nieto

  Afectada encara per la notícia. En els nostres pensaments i en el nostre cor. Per sempre Rosa.

 4. Escola Sant Antoni

  La Rosa ha estat sempre molt positiva, amb una mirada endavant i una persona en la qual es podia parlar i reflexionar, sempre hem estat molt còmodes professionalment al seu costat. Un plaer haver-la tingut com a logopeda a l’escola.

 5. Institut Torrelles de Llobregat

  Enviem el nostre condols als companys i companyes i extensiu a la família de la Rosa.

 6. Escola Sant Martí

  L’ Escola Sant Martí ha pogut gaudir de la presència de la Rosa, una gran professional i sobretot una bona persona, perseverant, il•il·lusionada amb la seva feina i predisposada sempre a donar un cop de mà tant a mestres com a alumnes
  Ha format part de la nostra escola durant molts anys i us volem transmetre el nostre dolor quan hem estat assabentats de la notícia. Un condol que agrairíem féssiu extensiu a la seva família.

 7. Escola Sant Jordi

  El nostre condol des de l’Escola Sant Jordi. La seva actitud positiva, la seva empenta i professionalitat ens va deixar petjada … ara copsats per la seva pèrdua.

 8. Escola Santa Maria de Cervelló

  Tot l’equip de l’Escola Santa Maria de Cervelló tenim el cor encongit. Vam tenir la sort de treballar amb la Rosa, una gran professional que ens va ajudar molt al claustre i sobretot als alumnes que van poder millorar gràcies a la seva gran feina i dedicació. Un plaer haver-la tingut de logopeda al centre. Lamentem molt que hagis marxat tan aviat, Rosa. Enviem una forta abraçada a l’equip professional que treballava amb ella al CREDA i a la seva família.

 9. Elvira Safont

  Una sentida abraçada per al Manel i la Lali. Veig el somriure de la Rosa sempre a prop d’ells dos. Em sap greu, companys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>