En memòria de Rosa Soler

La nostra companya Rosa Soler ens ha deixat. 

Sempre la recordarem per la seva sensibilitat i discreció, la seva gran professionalitat, el seu tracte afable i rialler, sempre disposada a col·laborar; activa i amb esperit obert i aventurer, a punt per conèixer llocs, experiències, persones…. La vida li va etzibar un revés molt dur, que va afrontar amb  dignitat i valentia, acceptant de forma serena la situació. 

Lamentem molt la seva pèrdua. Guardarem el buit que ens queda per recordar-la amb molt d’afecte, d’igual manera que, de ben segur, faran els alumnes amb els quals va treballar i llurs famílies.

Equip del CREDA Baix Llobregat

Escrit de Lali Monell:

Rosa Soler, quaranta-vuit anys viscuts intensament, fent tot allò que t’agradava i gaudint al cent per cent cada dia: logopeda, molt bona companya, sensible i empàtica, positiva i alegre, membre de l’Associació catalana de CREDA, implicada amb les associacions del seu barri de Sarrià, fent danses del ventre, cant coral, viatgera incansable i curiosa, actriu, amant de la muntanya fent llargues excursions, pujant cims i muntanyes com aquell que anava a passejar.

Amb tu hem après a mirar i pensar d’una altra manera, a no jutjar, a acollir, a reconèixer les nostres pròpies virtuts i limitacions en les dels altres, a estimar-nos i cuidar-nos més i millor.

Hem recuperat plaers i alegries mig enterrades i som una mica més savis. Ens has permès conèixer més i a respectar-nos.
Més que un adéu, és un gràcies per haver-te conegut i treballat amb tu. Ha lluitat fins al darrer segon i la seva frase hauria estat: NO HI ESTIC D’ACORD!.

T’estimem Rosa!