Una guia per entendre la diversitat i la discapacitat

guia-diferentesEls infants poden comprendre les coses perfectament si se’ls expliquen amb paciència i afecte, per exemple, que cada un de nosaltres és especial i diferent, i que hi ha persones amb certes discapacitats pot ser molt senzill i es disposa d’eines adequades. Diferentes. Guía ilustrada para niños sobre la DIVERsidad y la disCAPACIDAD,  editada per la Fundación Adecco i OHL és una eina que ajuda, gràcies a les il·lustracions, a explicar als infants que totes les persones i les famílies són diferents. També tracta, a través de diversos protagonistes, temes quotidians com l’escola, els amics, les aficions, la importància de l’alimentació i dels esports. Finalment se centra en les persones amb discapacitat, intentant que l’infant les conegui per entendre-les millor.

Diferentes és una guia recomanada per a infants de 4 a 8 anys que inclou senzilles activitats perquè les puguin realitzar els més petits i així comprendre de forma més real les diferències de cadascun, com per exemple una cosa tan simple, com per exemple, les empremtes digitals.

| Descarregueu “Diferentes” |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>