La final de la 1a edició de la “Ronda de llibres” fou molt igualada

4tA Escola Jaume Balmes

El 30 de maig es va fer la gran final de la “Ronda de llibres” amb la participació de les escoles guanyadores de cadascuna de les localitats participants: 4t B de l’escola Sant Martí de Torrelles de Llobregat, 4t de l’escola Sant Jordi de Sant Vicenç dels Horts i 4t A de l’escola Jaume Balmes de Corbera de Llobregat.

La final se celebrà des de tres espais diferents (la biblioteca municipal Can Baró de Corbera de Llobregat, el Servei Educatiu Baix Llobregat-6 de Sant Vicenç dels Horts i l’escola Sant Martí de Torrelles de Llobregat) comunicats a través d’un sistema de xat d’imatge i veu (hangout de Google plus) i retransmesa en directe a través del canal Youtube de reporteducacio.cat.

Els tres grups-classe participants van haver de contestar una bateria de preguntes sobre els vuit llibres que han llegit al llarg del curs. Al final de la primera ronda s’hi va arribar a un empat i es va passar a una segona ronda eliminatòria en la qual es va decidir el guanyador de la primera edició de la “Ronda de llibres”: 4tA ESCOLA JAUME BALMES (Corbera de Llobregat). A continuació es classificaren l’escola Sant Jordi de Sant Vicenç dels Horts i l’escola Sant Martí de Torrelles de Llobregat.

4t Escola Sant Jordi
4tB Escola Sant Martí

 Reportatge fotogràfic de la final

| + informació sobre la Ronda de llibres |

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>