Els instituts Gabriela Mistral i Corbera premiats a la 7a edició del Dia de l’Emprenedor

El Dia de l’Emprenedor és una gran trobada de joves que estan estudiant Batxillerat, independentment de l’opció curricular que estiguin cursant, o formació professional, i té l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor a través d’activitats didàctiques realitzades al llarg d’un matí.

Es tracta d’una iniciativa de diversos municipis de la Vall Baixa del Llobregat i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons social europeu de la UE.

Aquesta setena edició es va celebrar el dia 17 de novembre a l’Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei i va comptar amb la participació de 128 alumnes dels instituts Lluis de Requesens i Bernat el Ferrer de Molins de Rei, l’institut Gabriela Mistral de Sant Vicenç dels Horts, l’institut Corbera de Corbera de Llobregat i el Vall d’Arús de Vallirana.

El concurs d’emprenedors el va guanyar l’institut Gabriela Mistral, amb una proposta MENJAR SOBRE RODES, un negoci consistent en una furgoneta que portaria el menjar als llocs clau, prèviament preparats per la pròpia empresa en un local. Mentre que el d’idees innovadores se’l van endur estudiants de l’institut Corbera, amb la idea de negoci SPEED LOOK, un servei informàtic de recerca personalitzada de roba i complements per als clients situat a les entrades dels centres comercials. Els guanyadors van obtenir un premi de 500 euros.

ENHORABONA ALS DOS INSTITUTS.

|+ informació sobre el premi a l’Institut de Corbera|

|+ Informació sobre la proposta de l’Institut Gabriela_Mistral|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>