Participació de la secció d’INS de Cervelló en un programa Comènius bilateral

La secció d’Institut de Cervelló ha estat seleccionada per participar en el Programa Europeu Comenius bilateral. És un dels quatre centres de Catalunya que hi participen. Això comporta una aportació econòmica de la Unió Europea que facilitarà la realització de tot el programa d’intercanvi amb Dinamarca.

Aquests programes educatius es promouen a nivell estatal i tenen com a objectius incrementar la mobilitat de l’alumnat i el personal educatiu, promoure associacions escolars de qualitat, potenciar l’aprenentatge de llengües estrangeres, donar suport a l’ús innovador de les tecnologies de la informació i el coneixement TIC i incrementar la qualitat i la dimensió europea de la formació.

El centre havia contactat amb professorat d’un institut de Dinamarca, la Kertemindeegnens Friskole situada a  la població de Keterminde (regió de Syddanmark) i ja es va signar el projecte.

Els temes de treball que s’han escollit són dos: la cultura popular i les festes tradicionals, així com els hàbits socials dels joves. En paral·lel, s’ampliarà el coneixement de la llengua anglesa, el de les poblacions que participen en el programa, així com de les capitals Kovenhagen i Barcelona.

En la primera trobada, les dates previstes són del 6 al 10 d’octubre del 2012 a Cervelló. I, en la segona trobada, les dates previstes són: des del 22 al 27 de març del 2013 a Kerteminde.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>