Nadal 2017/2018. Lectures recomanades

Descàrrega per als centres de la demarcació que no participen al seminari (excepte Sant Vicenç dels Horts).

Com cada curs, la Comunitat de Pràctica de Biblioteques Escolars del Servei Educatiu Baix Llobregat-6 us presenta una guia de lectures amb 20 recomanacions per als alumnes de les escoles de de Cervelló, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat i Vallirana.

Hi ha cinc títols per a cada cicle (educació infantil i cicles inicial, mitjà i superior d’educació primària). S’inclouen àlbums il·lustrats d’una gran potència visual, llibres joc, contes infantils,  llibres de coneixements i narracions de temàtiques ben variades que sorprendran a més d’un lector (aventures, humor, altres cultures, ciència, tradicions…).

La guia, com les anteriors, s’adreça a les famílies i pretén orientar-les en la compra de llibres per als seus fills. Uns llibres pensats per a ser llegits en companyia i parlar-ne.

Descàrrega per als centres de Sant Vicenç dels Horts que no participen al seminari.

Per descarregar les guies poseu el cursos del ratolí damunt el document i premeu la icona Finestra externa que surt a la part superior dreta de la imatge.

Els centres que participen al seminari tenen la seva guia personalitzada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>