Hem rebut de l’editorial… Kalandraka

A la biblioteca del Servei Educatiu Baix Llobregat-6 hem rebut algunes novetats dels mesos de setembre i octubre de l’editorial Kalandraka. Són llibres il·lustrats que llegirem amb atenció i en farem difusió entre les escoles de la nostra demarcació territorial.

LLIBRES DE CONEIXEMENTS

CHEDRU, Delphine.  Hola Adéu. Els contraris en un àlbum màgic. Pontevedra, 2015 (Obres d’autor) ISBN 9788484649380

Un llibre interactiu i sorprenent per a jugar amb les paraules i els seus antònims. Tot mirant a través dels filtres òptics descobrirem situacions, nocions i conceptes antagònics… sense ni tan sols canviar de pàgina!
ÀLBUMS IL·LUSTRATS 

GONZÁLEZ, Olalla; TAEGER, Marc [il.]. En Patufet. Pontevedra, 2015 (Llibres per a somniar) ISBN 9788484649649

Conte popular. En contrast amb la menudesa del protagonista, hi destaca la seva grandesa de cor i la seva intel·ligència. Aquest entranyable conte popular torna ara amb una proposta plàstica innovadora, a base de collage i llapis de colors.

SILVERSTEIN, Shel.  L’arbre generós. Pontevedra, 2015 (Llibres per a somniar) ISBN 9788484649632

Torna un clàssic que parla de l’amistat, de la cura pel medi ambient… Tendre i commovedor, un relat sobre el pas de la infantesa a l’edat adulta; una història sobre la generositat i l’amor sense límits d’un arbre cap a un nen.

Hutchins, Pat.  On s’ha ficat el pollet de l’Angelina. Pontevedra, 2015 (Llibres per a somniar) ISBN 9788484649410

Després de fer un tomb relaxat per la granja, l’Angelina ens presenta al seu pollet, tan despistat com ella. La seva mare el buscarà per tots els racons mentre assistim a les peripècies de la cria, algunes de còmiques i d’altres d’arriscades.

Solé Vendrell, Carme.  La Luna de Juan. Pontevedra, 2015 (Libros para soñar) ISBN 9788484649335

Ayudado por su amiga la Luna, Juan tendrá que arriesgarse para recuperar la salud de su padre. Un libro que da respuesta a los temores de la infancia y a los desafíos que plantea la vida: soledad, tristeza, enfermedad, muerte.

POESIA

BOSCH, Lolita; Luciani, Rebeca. Animales que hacen cosas en silencio. Pontevedra, 2015 (Faktoría K de Libros. Orihuela) ISBN 9788415250937

Surrealismo, transgresión, sonoridad y ensoñación para un largo y divertido poema protagonizado por animales variopintos. Apelan a la complicidad de los lectores y agitan nuestras emociones. Todo puede suceder en este carrusel de sorpresas.

ESCUDERO, Isabel; CELEJ, Zuzanna [il].  Quesia. Cifra y aroma. Pontevedra, 2015 (Libro-Disco) ISBN 9788484649663

Poemas, músicas y cantos cosidos con hilos de tenues colores, bordados con sutiles imágenes. La palabra certera, la voz serena en un libro-disco que aúna fuerza y fragilidad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>