Hem rebut de l’editorial #animallibres @bromera

9788416844098_04_g-161afcb9Un pit-roig a la motxilla, de M. Àngels Juanmiquel Rovira (La formiga groga; 71)

Vet aquí un bosc d’arbres de soques gruixudes i capçades espesses. A dins, una cova plena de passadissos, i un rierol que porta l’aigua fins a un estany. Un bosc ple de vida. Però amb el temps, s’ha anat quedant sol i ja no hi entra ningú. Sense la companyia de qui hi rigui, hi badi, hi somiï o hi parli, el bosc s’està pansint i els animals no hi troben remei. Hi haurà algú disposat a ajudar-los?

 

9788416844074_04_g-204b0bbbTindré un germanet!, de Maria Solar amb il·lustracions d’Anna Clariana (La formiga blanca; 72)

No hi ha cap notícia millor que saber que tindràs un germà! Abans que arribi a casa, però, hi ha molta feina per fer: comprar-li roba, preparar-li l’habitació… i buscar-li un nom! Això sí que és difícil! Josep Manel? Adrià? Andreu? Quin embolic! Sort que, quan neixi, serà ben divertit jugar amb ell! Els germans són fantàstics!

 

 

9788416844104_04_g-be66f088Que dius que què?, d’Albert Güell i Juanola (La formiga vermella; 73)

Un vespre plujós el meu germà va sortir a llençar les escombraries i va tornar amb una sorpresa: un gos preciós. Li vam posar Tarzan, però des que va arribar a casa, passen fets ben estranys. No sé com dir-ho, però em penso que fa coses una mica màgiques. Que no t’ho creus? Deixa’m que t’ho expliqui a veure què en penses tu.

 

 

9788416844135_04_gEl tresor perdut de Pakamotu, d’Anna Genover i Mas (La formiga vermella; 75)

En una petita illa de la Polinèsia, uns pirates saquegen la granja de perles de la família Poevai. L’Aroha, una nena agosarada, valenta i molt tossuda, tractarà de recuperar-les i es submergirà en un seguit de peripècies i aventures que li descobriran el veritable secret de la riquesa, alhora que endinsaran el lector en la cultura i les llegendes desconegudes de les illes dels mars del Sud. T’atreveixes a capbussar-t’hi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>