Ja es coneixen els guanyadors del 13è Premi Barcanova de Literatura infantil i juvenil

El jurat del 13è Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil de l’any 2014 ha presentat una novetat ben significativa. Fins ara l’editorial feia coincidir tant les obres adreçades al públic infantil com al públic juvenil en una mateixa convocatòria, de manera que si el guanyador era una obra juvenil (com en l’edició 2013 del Premi), el segon classificat era una obra infantil. A partir d’enguany es donaran dos premis (un en la modalitat d’infantil i l’altre en la de juvenil) amb la mateixa dotació econòmica.

En l’edició corresponent a l’any 2014, el jurat presidit per l’escriptora Maria Carme Roca, ha otorgat els premis a les obres següents:

Modalitat infantil
La botiga de mascotes extraordinàries, de l’escriptor Rubèn Montañá i Ros.
Una faula sobre les relacions entre els humans i els animals, que convida a reflexionar sobre alguns dels nostres costums més arrelats.
Per a lectors a partir de 8 anys.

Modalitat juvenil
Diumenge al matí, al peu del salze, de l’escriptora Dolors Garcia i Cornellà.
Una novel·la d’intriga, de secrets i d’assetjaments silenciosos, escrita amb un estil acurat que aconsegueix reflectir unes relacions juvenils en estat pur.
Per a lectors a partir de 14 anys.

L’editorial Barcanova també ha anunciat un altre canvi, és en relació a l’acte de lliurament que es durà a terme durant la segona quinzena del mes de març, coincidint amb la publicació de les obres guanyadores i amb els preparatius de la diada de Sant Jordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>