Dia Mundial de la Diversitat Cultural

En aquesta diada la UNESCO posa l’accent en la necessitat de lluitar contra les desigualtats que existeixen en els intercanvis de béns culturals a escala mundial, enfasitzar en la preservació de les cultures més vulnerables, i avançar en la necessitat de crear polítiques culturals i mitjans estructurals en els països en desenvolupament. També posa de relleu la importància de prendre consciència del valor de la diversitat cultural en el cas de les llengües.
Un bon dia per recordar el contingut de l’article 198 del nostre Estatut d’Autonomia: La Generalitat ha de participar en els organismes internacionals competents en matèries d’interès rellevant per a Catalunya, especialment la UNESCO i altres organismes de caràcter cultural, en la forma que estableixi la normativa corresponentSi bé, curiosament, el Centre Unesco de Catalunya,  ni en el seu web ni en el seu compte de Twitter @Unescocat no se’n fan pas ressò, com tampoc el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

|INFO SOBRE EL DIA MUNDIAL DE LA DIVERSITAT CULTURAL|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>