Dia Internacional de la Infància

NAPCAN (National Association for Prevention of Child Abuse and Neglect) és la principal impulsora a Austràlia per a la prevenció de l’abús i negligència en la infància. El seu objectiu és aconseguir els canvis necessaris en les actituds individuals i de la comunitat, en el comportament i en la política del govern per aturar l’abús i la negligència abans que comenci i garantir la seguretat i benestar de tots els infants. En aquesta línia el 2006 va impulsar la campanya Child Friendly amb l’anunci televisiu “Children See, Children Do” dirigit a aconseguir que els pares, i tots els adults, siguin conscients que el seu comportament és un model a seguir pels infants. Aquest anunci ha aconseguit nombrosos premis internacionals com el Cannes Bronze Film Lion al 2007.

Atès que el dia 20 de novembre és la Diada Internacional de la Infància és un bon moment per gaudir d’aquest spot de “Children See, Children Do”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>