Treballem amb els àlbums il·lustrats de l’editorial Kalandraka

Kalandraka és, ara per ara, l’editorial que d’una manera més ferma i decidida ha apostat pels àlbums il·lustrats, ja sigui a través de reedicions d’autors clàssics com Maurice Sendak, Janosch, Tomi Ungerer o Roberto Innocenti o bé apostant per  autors novells mitjançant la convocatòria de premis com el Premi Internacional Compostel·la d’Àlbum Il·lustrat.

L’animació a la lectura ha estat des del primer moment un dels eixos principals de Kalandraka, partint de la idea de que els llibres són l’aliment de la imaginació i contribueixen a despertar la curiositat i l’enginy en els infants, així com a educar-los, tant des del punt de vista afectiu, estètic com visual.

El Servei Educatiu Baix Llobregat-6 i l’Editorial Kalandraka us proposen una sessió de treball on persones especialistes us presentaran idees per a treballar els àlbums il·lustrats, amb exemples extrets del seu fons editorial.

Aquesta sessió està oberta a tots els docents interessats que, en el seu dia a dia, vulguin incorporar la lectura i el treball dels àlbums digitals i també a aquells que vulguin conèixer les tendències actuals de la literatura infantil.

Data: 22 de juny de 2015
Hora:12 del migdia
Lloc: Servei Educatiu Baix Llobregat-6

La sessió anirà a càrrec de Cristina Concellón i Helena Garcia de l’Editorial Kalandraka.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>