Cap a un projecte educatiu en TIC

Les tecnologies de la informació i la comunicació han recorregut un llarg camí per a fomentar la innovació en l’ensenyament i millorar els processos i els resultats de l’aprenentatge. El Projecte 1×1, que a més de noves dotacions a les aules (pissarres digitals interactives, més connectivitat wi-fi) i la disponibilitat d’un ordinador portàtil per cada alumne, comprèn el desplegament exploratori dels llibres de text en format digital. Aquesta actuació vol ser una aportació més destinada a l’adquisició i el desenvolupament de les competències necessàries en la societat del coneixement.

En aquesta adreça URL  de www.xtec.cat disposeu d’una secció específica que us pot donar suport a la definitiva inserció de les tecnologies de la informació i la comunicació en la gestió del coneixement per a l’aprenentatge del vostre centre educatiu.

Així mateix, amb la intenció d’orientar els equips directius en el lideratge de la governança de les tecnologies al centre educatiu, i a integrar-les en el Projecte educatiu de centre, el Departament d’Educació ha editat una guia que podeu obtenir clicant |AQUÍ|