L’Institut Frederic Mompou guardonat als premis CIRIT

L’Institut Frederic Mompou de Sant Vicenç dels Horts ha estat premiat per partida doble a l’edició de 2011 de la convocatòria dels Premis de Recerca Jove per a fomentar l’esperit científic (CIRIT):

  •  El treball “Les diatomees i altres bioindicadors”  del qual són autors l’Arcadi Altemir i Irene Gómez i tutoritzat per la Laia Casanovas.  En aquest treball  es van utilitzar les diatomees (algues microscòpiques) com a indicadores de la qualitat de les aigües i es van comparar les seves qualitats com a bioindicadores amb les d’altres índexs biològics. A més es va fer unes estudi de les comunitats de diatomees de la riera de Torrelles i es van relacionar amb les condicions ambientals.
  • Al mateix Institut Frederic Mompou se li ha reconegut l’esforç en el foment de la participació dels tutors i tutores i alumnes en aquesta convocatòria, i ha estat un dels onze seleccionats en aquest apartat.
ENHORABONA.
A continuació podeu llegir un resum del treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>