Programa de formació de persones formadores en Coeducació i Perspectiva de Gènere

Durant el curs 2019-2020 s’iniciarà un Programa de formació de persones formadores en Coeducació i Perspectiva de Gènere per a donar resposta a les necessitats del sistema educatiu en aquest àmbit. L’objectiu és crear una bossa de persones formadores en Coeducació i Perspectiva de Gènere que puguin donar resposta a les necessitats dels centres educatius.

Els docents de primària i secundària que hagin dut a terme accions coeducatives en el seu centre o bé que estiguin interessats en fer aquesta formació organitzada des del Servei de Formació i Desenvolupament Professional del Professorat han de fer arribar el seu Currículum Vitae i un petit vídeo (màxim de 2 minuts) on expliquin el seu interès i la seva motivació sobre la realització d’aquest curs abans del 27 de setembre a Manel Mor <mmor@xtec.cat> i Àngels Escalada <aescalad@xtec.cat>.

S’adjunta el Programa de Formació en coeducació i perspectiva de gènere per a persones formadores:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>