Projecte WAP.cat: creació de llocs web i apps en català

El “Projecte WAP.cat: creació de llocs web i apps en català” (http://bit.ly/2m8qxjD) es tracta d’un curs de formació de 20h del pla de formació permanent adreçat a professorat de totes les àrees STEM i d’humanitats (p.e. català, socials, etc.) interessat en rebre formació pràctica sobre creació de webs com a recurs en les seves assignatures, per treball per projectes, treballs de síntesi o recerca, comunicació de resultats, etc. L‘activitat té la doble finalitat de formació tecnològica i de potenciació de l’ús del català a la xarxa, a través de la creació de llocs web.

Contempla una part formativa online, una part presencial (3 sessions) i una part de treball al centre, consistent en la creació de webs amb l’alumnat i la possible participació al concurs Webs al punt.cat (http://websalpunt.cat/ ). Els continguts i recursos presentats són de gran utilitat. Adjuntem fitxa del curs.

En cas que estiguis interessat/da pots inscriure’t entre el 12 i el 27 de setembre a través de l’enllaç http://bit.ly/2m8qxjD

Activitat realitzada en col·laboració amb la Fundació Punt.Cat (www.fundacio.cat) en el marc de l’Aliança STEM (www.aliançastem.cat) impulsada pel Departament d’Educació i la Universitat Rovira i Virgili.

URV Divulga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>