L’Institut Alt Penedès finalista al 8è concurs de prototips “Industry Automation”

Votacions concurs Siemens 2016

Siemens patrocina la vuitena edició del concurs “Industry Automation”. Una competició per a projectes presentats per Instituts, Col·legis i Universitats de tVOTACION-PROTOTIPOSot l’Estat Espanyol. S’han presentat al voltant de 50 projectes.

L’Institut Alt Penedès s’ha presentat amb el projecte “Cilindres exprés, acoblament de cilindres” que ha estat elegit entre els 10 finalistes.
Per determinar els guanyadors s’obre un termini, fins al 15 de maig, perquè qualsevol persona que ho desitgi, pugui votar per les aplicacions que els semblen més meritòries. Com en anys anteriors es tracta d’entrar a la pàgina web de la competició i accedir a la “VOTACIÓ ONLINE

Cada vot obliga a seleccionar d’entre els Projectes Finalistes aquells 3 que consideri meritoris de Premi.

El projecte finalista tracta de:

Cilindres exprés, acoblamecilindrosexpressnt de cilindres
Projecte realitzat pels alumnes del cicle formatiu de grau superior d’automatització i robòtica industrial de l’Institut Alt Penedès de Vilafranca.
En el nostre projecte s’integra tot el sistema de producció de cilindres singulars, des de la confecció de la comanda, passant per tot el complex procés de fabricació i verificació fins a la seva expedició. Aquest sistema seria útil per a fabricació de cilindres pneumàtics de mesures no estàndard, de forma totalment automàtica.
El prototip que vam dissenyar, consta de totes les tasques d’un procés de fabricació real, utilitzant les eines que ens brinda la més avançada tecnologia. Controls amb autòmats de l’última generació, sistemes amb servomotor, control amb visió artificial, identificació, control i seguiment RFID, dispositius HMI d’altes prestacions, tot això enllaçat en xarxa.
Si el nostre projecte és del vostre gust, us convidem a que ens doneu suport amb el vostre vot.

La direcció de la pàgina de la competició on podeu veure tots els vídeos i poder votar és:

http://w5.siemens.com/spain/web/es/industry/automatizacion/eventos/competiciones_2016/videoteca/Pages/Finalistas-Concurso-de-Prototipos.aspx

 Institut_Alt_Penedès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>