Jornada ‘Educació amb l’entorn i desenvolupament rural’

Jornada PATT online “Educació amb l’entorn i desenvolupament rural. Presentació de recursos pedagògics dels projectes Leader” .

Aquesta activitat es durà a terme el dilluns 29 de juny a les 11:00h i està organitzada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), amb la col·laboració de l’Associació Leader de Ponent, el Consorci GAL Noguera-Segrià Nord i el programa d’Escoles Verdes. Veure el programa.

En aquesta jornada, es tindrà la sort de comptar, entre d’altres ponents, amb el Sr. Francesco Tonucci, pedagog de referència i membre de l’Istituto di Scienze e Tecnologie della Cognizione italià, que parlarà sobre l’educació vivencial a partir de l’entorn com a eina de desenvolupament rural.

Per assistir-hi, cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: https://forms.gle/qcjfR3T7uhxU7hLf7

L’assistència a la jornada és limitada i seguirà l’ordre d’inscripció dels participants. Un cop realitzada la inscripció, s’enviarà un correu electrònic de confirmació, així com l’enllaç per accedir a la jornada, que es farà a través de la plataforma Meet de Google.

Per dubtes o consultes, podeu enviar un correu a innovacio@arca-dr 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>