Imaginem el nou VINSEUM

VINSEUM està preparant l’exposició definitiva sobre les cultures del vi de Catalunya. No ens volem deixar res i és per això que el museu proposa als professors i professores, de tots els nivells educatius, que aporteu el vostre punt de vista i la vostra experiència per encarar aquesta nova etapa.

Us convidem a formar part del grup de treball “Imaginem el nou VINSEUM, la tasca del qual serà analitzar l’estat actual del programa educatiu, així com de l’exposició permanent, i a partir d’aquí proposar noves fórmules pel projecte que comença. Es tracta de pensar en tot allò que hi ha d’haver en la nova exposició, reflexionar sobre com fer un museu més atractiu per infants i joves, idear noves activitats i propostes educatives… Els que formeu part d’aquest grup de treball també coneixereu a fons com funciona actualment el museu, el centre de documentació, les reserves i l’exposició permanent actual.

Des del museu tenim moltes ganes de generar un espai de reflexió on poder compartir experiències i punts de vista amb la comunitat educativa. I obrir així un procés participatiu que ajudi a definir l’accent pedagògic de la futura proposta museogràfica i també del seu projecte educatiu adaptat als nous continguts.

El grup preveiem que treballi presencialment durant 10 sessions de dues hores, repartides durant tot el curs 2019-2020. Si hi esteu interessats us hi podeu inscriure a: https://ja.cat/INSCRIPCIONS_Imaginem_el_nou_VINSEUM

L’equip de VINSEUM
Setembre de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>