ELS XIII PREMIS CAC A L’ESCOLA

premisCAC2El Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament ha convocat un any més els Premis el CAC a l’escola, en aquest cas la XIII edició.

Els Premis el CAC a l’escola s’adrecen als centres públics i privats de Catalunya i estan estructurats en dues categories, alumnat (cat. A) i professorat (cat. B). Els treballs presentats han d’estar relacionats amb la incorporació de l’educació en comunicació audiovisual en l’àmbit escolar.

La present edició compta amb una dotació conjunta de 10.500 euros, repartits en 14 guardons i el termini de presentació de treballs finalitza el 7 de març. Trobareu tota la informació al web dels Premis, http://www.premiscacescola.cat/convocatoria, des d’on podreu descarregar i imprimir les bases de l’edició actual així com consultar els guanyadors de les anteriors. Així mateix, restem a la vostra disposició en cas que necessiteu més informació o qualsevol aclariment en el correu electrònic escola.cac@gencat.cat, i el telèfon 935 575 065.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>