MMB: Caixes didàctiques del Museu Marítim de Barcelona

maletes-ex-museu-maritimEl MMB (Museu Marítim de Barcelona) disposa d’un servei de préstec de caixes didàctiques destinades a centres educatius.

Aquests recursos poden ser útils, sigui per preparar o aprofundir la visita al museu, o bé per treballar aspectes del patrimoni marítim dels quals al museu no se’n guarden testimonis, però que han estat de declarada importància en la història marítima.

Les caixes recullen un seguit de recursos de diferent tipologia: jocs, llibres, dossiers didàctics, reportatges… i van sempre acompanyades d’un dossier amb informació per al professor/a i una sèrie de propostes de treball.

El període per fer les pre-reserves de les Caixes Didàctiques del Museu Marítim per al curs 2019-2020 acaba el dia 11 de juliol. La petició es pot fer mitjançant un correu electrònic a l’àrea d’educació i activitats (lopezdmq@mmb.cat) indicant el nom de la persona que es responsabilitzarà del préstec, el nom de la caixa sol·licitada i el trimestre preferible per  tenir les caixes (primer, segon o tercer).

Si voleu fer una reserva de la caixa “Investiguem el plàncton” us heu d’adreçar directament al CDEC (Av/ de les Drassanes, 8-10, 08001 Barcelona, Telf. 93 882 31 00).

El préstec de les caixes és gratuït per un període de dues setmanes però queda a càrrec dels centres sol·licitants les despeses de ports. Més informació sobre les Caixes Didàctiques a https://www.mmb.cat/aprendre/museu-i-escola/

 

 

 

Save

Save

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>