Busques materials per treballar la coeducació?

Iniciem el curs 2021-2022 posant en préstec noves maletes pedagògiques amb recursos (llibres i jocs) per treballar la coeducació i la cooperació a l’aula amb els alumnes. L’objectiu de tot el material és fomentar la coeducació, la perspectiva de gènere, l’educació afectiva i sexual i la igualtat de gènere com a prevenció de la violència masclista.
El material consisteix en 7 maletes pedagògiques anomenades maletes liles i van adreçades a alumnes des de l’educació infantil fins a l’ESO.

S’ha fet una primera classificació dels recursos, però cada docent pot usar-los en funció del context, necessitats, interessos, projectes… Les maletes són un material de suport per als docents i s’ha incorporat a l’espai web específic de maletes pedagògiques.

S’ha pogut adquirir el material gràcies a una subvenció proporcionada pel Departament d’Educació provinent del Fondo del Pacto de Estado contra la Violencia de Género, del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>