ELS LLIBRES I ELS DIES, les editorials i les llibreries independents a Catalunya

Des de L’Odissea Associació Cultural us fem avinent dues propostes que creiem que seran del vostre interès i del col·lectiu de mestres que representeu, i amb les quals pretenem posar a debat obert la realitat en per la que passa el mon del llibre en tots els seus espais, escola, biblioteques, mercat, edició, hàbits de consum, nous formats, etc.

Les propostes es concreten en:

Una trobada de tots els editors i llibreters independents de Catalunya així com d’altres col·lectius de l’àmbit, que tindrà lloc a partir de les 16 hores del dia 3 d’abril de 2016 a Vilafranca del Penedès, i on s’obrirà un debat amb la participació de tots els assistents i dels diferents ponents que hi intervindran, representatius i implicats directament en el sector del llibre. Acte al qual quedeu invitats des d’ara i del qual us adjuntem el programa on consten els continguts a tractar, ponents, etc.

La presentació del documental titulat “ELS LLIBRES I ELS DIES, les editorials i les llibreries independents a Catalunya”, en procés d’elaboració des de fa un any i produït per l’Odissea Associació Cultural amb la col·laboració, entre d’altres, del Grup Bestiari i l’associació d’editorials independents Llegir en Català. Es tracta d’un documental coral, de caràcter divulgatiu, amb el qual pretenem posar a disposició del públic en general i dels agents de l’àmbit editorial una visió critica i fonamentada de la problemàtica actual del món del llibre a Catalunya, les seves perspectives de futur i alternatives que es plantegen com a necessàries per assegurar la pervivència d’un sector, el del llibre, tocat de forma decisiva per unes polítiques i inèrcies socioeconòmiques que condicionen greument el seu futur.

Des de l’Odissea Associació Cultural us volem convidar a participar i assistir activament a les jornades i a l’estrena del documental, motiu pel qual preguem que ens feu arribar per correu electrònic la vostra disponibilitat i el nombre de persones de la vostra organització que hi assistiran.

Més informació: elsllibresielsdies@gmail.com  Persona de contacte: Pep Garcia 938 181 473 | 605 924 374

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>