Xerrada ‘Talk for Writing’

Dimecres 6 de novembre a les 17:30h a la sala d’actes del Servei Educatiu de l’Alt Penedès, Mr.Tim Lawes i Ms. Analucía Boyle de l’escola Catton Grove Primary School (Norwich, UK) explicaran el mètode que utilitzen a moltes escoles del Regne Unit per a l’ensenyament-aprenentatge de l’escriptura de tot tipus de textos: Talk for Writing. És un enfoc interessant que s’adapta als diferents cursos de l’educació primària (5-12 anys) i que està donant molt bon resultats.

La xerrada serà en llengua castellana i llengua anglesa -amb traducció-, i s’adreça a tots els docents interessats. Enllaç a la INSCRIPCIÓ.

“Talk for Writing” és un mètode desenvolupat per Pie Corbett, basat en els principis sobre com aprenem les persones. La transició entre els diferents moments, de la “imitació” a la “innovació” i a la “aplicació independent”, es pot adaptar a les necessitats de l’alumnat a totes les etapes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>