Ús pedagògic dels entorns virtuals d’aprenentatge

Dues activitats formatives tipus MOOC d’ús pedagògic dels entorns virtuals: un dirigit als centres i l’altre dirigit als docents.

Autoinscripció i inici de la formació a Odissea del 06/06 al 14/06. Finalització 12/07.
Organització i gestió pedagògica de l’entorn Moodle en funció de les característiques organitzatives i metodològiques del propi centre, seguint el PEC i les necessitats pedagògiques.

Autoinscripció i inici de la formació a Odissea del 06/06 al 14/06. Finalització 12/07.
Creació de cursos Moodle aprofitant els recursos pedagògics que ofereix aquest entorn. No es tracta d’un curs tècnic sinó metodològic, explorant les diferents possibilitats per adaptar l’entorn a la realitat de l’aula i de l’àmbit. L’objectiu final és la creació d’un curs tenint en compte les necessitats del propi centre.


Més recursos sobre Moodle a XTEC: Entorns virtuals d’aprenentatge (http://xtec.gencat.cat/ca/recursos/actuacio-extraordinaria-activitats-autoaprenentatge/entorns-aprenentatge/moodle/)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>