Primer Glop del Curs 2019/2020

El divendres 6 de setembre a les 12h a l’auditori del museu (Plaça Jaume I, 1) es farà l’acte Primer Glop del Curs 2019/2020 on es presentaran les novetats del PFZ de l’Alt Penedès i el programa Educatiu de VINSEUM. La conferència inaugural “Neurociència i aprenentatge: Com es forma la memòria?” anirà a càrrec de Marta Portero, Doctora en Neurociències i Professora de la unitat de Psicobiologia de la UAB.

Ens plau convidar a tots els docents de la comarca, que per raons organitzatives demanem que confirmin assistència en aquest enllaç: PLACES EXHAURIDES!


NEUROCIÈNCIA I APRENENTATGE: COM ES FORMA LA MEMÒRIA?

El creixent interès per una educació basada en l’evidència científica, així com els recents progressos en el camp de la neurociència sobre els processos d’aprenentatge i plasticitat cerebral, ha permès el desenvolupament de ponts entre la neurociència i l’educació. L’objectiu de la xerrada és apropar estudis neurocientífics dels últims anys que pretenen proporcionar fonamentació teòrica i empírica per al disseny de metodologies pedagògiques. Com aprèn el cervell? Quins factors ambientals promouen la maduració del cervell? Com es formen els records?

➜ Marta Portero TresserraDoctora en Neurociències. Professora de la unitat de Psicobiologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i del grau de Medicina de la Universitat de Girona. Investigadora de l’Institut de Neurociències de la UAB. Ha publicat diversos articles en revistes especialitzades nacionals i internacionals. Coautora del llibre: 10 ideas clave sobre neurociencia y educación (Editorial Graó).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>