Presentació del pla STEAMcat a BCO

Reunió informativa STEMCat

El dimarts 18 a les 18h al Servei Educatiu de l’Alt Penedès a càrrec dels embaixadors STEMCat a BCO. Enllaç a la inscripció.

Convidem als centres de Primària i de Secundària dels Serveis Territorials Barcelona Comarques a la presentació al nostre territori del programa d’innovació STEAMcat d’impuls de les vocacions científiques, tecnològiques, en enginyeria i en matemàtiques, i d’increment de la presència de dones i d’alumnat socialment desfavorit ens els estudis i professions STEM.

La convocatòria per participar en aquest programa està oberta fins al 30 de setembre. Es pretén formar un primer grup inicial de 40 centres a tota Catalunya: 20 de primària i 20 de secundària, que rebran formació i assessorament. A més d’aquesta convocatòria per a centres, el programa STEAMcat disposarà d’una oferta formativa oberta a tot el professorat de l’àmbit STEAM.

En aquesta presentació es donaran tots els detalls del programa d’innovació, així com el tràmits per a poder-se presentar i les formacions previstes.

Es faran dues presentacions (es pot assistir a qualsevol de les dues) a càrrec dels Ambaixadors STEAMcat a BCN Comarques i coordinats per la direcció dels nostres SSTT en les següents dates:

  • Dimarts 18 de setembre a les 18:00h a la Sala d’actes del Servei Educatiu de l’Alt Penedès (Avinguda Europa, 28 – Vilafranca del Penedès) – Enllaç Inscripció
  • Dimecres 19 de setembre (hora a concretar) al Servei Educatiu de l’Hospitalet de Llobregat (C/Miquel Peiro i Victori, 43 – L’Hospitalet de Llobregat)

Es recomana l’assistència de dues persones del centre, preferentment membres de l’Equip Directiu o professorat de matèries de l’àmbit STEAM (Ciències, Tecnologia, Arts, Matemàtiques).

Al següent enllaç podeu consultar els trets bàsics del programa:
http://xtec.gencat.cat/ca/innovacio/modalitats/programes_innovacio/programa-steamcat

Enllaç a la convocatòria:
http://educacio.gencat.cat/portal/page/portal/EducacioIntranet/Inici/PortalCentres/pcInnovacioPedagogica

Sergio Belmonte i Carolina Crespo
ambaixadors del programa STEAMcat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>