Oferta formativa PFZ Alt Penedès curs 2021-2022

A partir del 15 de juliol s’anirà publicant tota l’oferta formativa del PFZ Alt Penedès curs 2021-2022:

En primer lloc hi trobareu les activitats de formació en centre (restringides al claustre). En segon lloc la formació per a centre (seminaris de coordinació i tallers d’equips de centre) i les conferències, tallers, cursos, seminaris, grups de treball…, de modalitat individual, a la part final.

Cal que consulteu de cada activitat quan s’inicia el període d’inscripció

Destaquem la conferència d’inici de curs Primer Glop del curs 2021-2022, del dia 10 de setembre a les 12h, “Creant complicitats amb les famílies” a càrrec de Sílvia Blanch Gelabert. Caldrà fer la inscripció per rebre l’enllaç de la sessió virutal (a partir del 23 de juliol). Aquest dia presentarem les novetats formatives i compartirem totes aquelles activitats interzonals amb Barcelona Comarques.

Oferta formativa del PFZ Alt Penedès curs 2021-2022
Destaquem la conferència d’inici de curs Primer Glop del curs 2021-2022, del dia 10 de setembre a les 12h, “Creant complicitats amb les famílies” a càrrec de Sílvia Blanch Gelabert. INSCRIPCIÓ prèvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>