Els acords eduquen

La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), amb el suport del Departament d’Ensenyament, la Fundació Jaume Bofill i l’Associació de Mestres Rosa Sensat, convoca una jornada entorn del valor educatiu dels acords.

Amb aquesta jornada es pretén contribuir a la difusió i comprensió entre els infants i adolescents del nostre país d’aquells acords que han tingut i tenen especial importància en el desenvolupament de la nostra societat, entenent-los així com un bon recurs educatiu des del qual incidir transversalment en el seu desenvolupament en les etapes d’educació primària i secundària.

En la jornada es presentaran les experiències que es duen a terme en els centres educatius de Catalunya entorn dels acords i que es recullin a partir de la present convocatòria, que poden consistir en:
• Acords assolits al llarg de la història.
• Acords en l’entorn de l’escola: barri, ciutat, comunitat, entre d’altres.
• Acords dins l’escola: alumnes, pares, mestres, direcció, entre d’altres.

Els centres interessats poden presentar tant experiències que s’estiguin duent a terme com d’altres de finalitzades, sempre i quan el treball dels acords sigui el fil conductor de les mateixes.

La jornada preveu un tast d’experiències que permetin visualitzar de forma breu el treball dels centres relatiu a cadascuna de les propostes i fomentar el diàleg obert entre els participants.

Els centres i professorat interessats hauran de completar el següent formulari
La data límit per lliurar les propostes d’experiències és el 15 de febrer de 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>