Educació per a la mobilitat segura

El Servei Català de Trànsit dona impuls a l’educació per a la mobilitat segura amb la creació del nou web temàtic edums.gencat.cat . Aquest web actualitza els continguts i millora el disseny del web anterior, en funcionament des del 2009.

En aquest nou portal hi trobareu notícies i activitats relacionades amb les accions educatives que fomenten la mobilitat segura, així com una secció de recursos didàctics per edats. A més, per tal de facilitar la cerca de materials, s’ha incorporat un cercador que permetrà trobar el recurs o l’activitat per paraula clau, concepte, etc.

Aquest nou disseny reuneix en un espai web més accessible totes les accions i recursos dissenyats pel Servei Català de Trànsit amb l’objectiu que les persones desenvolupin les competències necessàries per a una mobilitat eficaç, és a dir, sostenible per al medi i segura per a tothom.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>