Didàctica de la llengua anglesa a infantil i primària

S’ha creat un espai web pel seminari de coordinació de Didàctica de la llengua anglesa a infantil i primària de l’Alt Penedès. La creació d’aquest seminari durant el curs 2018-2019 sorgeix de la necessitat d’un espai de reflexió entre el especialistes d’anglès.

Per fomentar aquest espai on es comparteixen bones pràctiques, eines, metodologies i es desenvolupen estratègies d’aprenentatge de la llengua anglesa hem dedicat una pàgina web al nodes del Servei Educatiu>Activitats.

En aquesta pàgina trobareu el calendari de la formació d’aquest curs 2019-2020, articles relacionats amb l’ús de la llengua anglesa, un menú lateral amb enllaços d’interès i les propostes que ens feu arribar a través del correu del crp-altpenedes@xtec.cat amb l’assumpte <Seminari anglès>.

El préstec de les maletes pedagògiques Storysacks queda restringit a aquells centres en que l’especialista d’anglès participa del seminari de coordinació.

D’altra banda, es manté també l’apartat al menú principal>Dinamització>Llengües Estrangeres amb informació de llengües estrangeres i projectes internacionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>