Convocatòria única de Programes d’Innovació Pedagògica

El 4 de març es va publicar al DOGC la Resolució EDU/523/2020 per la qual s’aproven les bases per a la participació en programes d’innovació pedagògica.

El Departament d’Educació ha unificat l’oferta de tots els programes d’innovació pedagògica amb l’objectiu de facilitar als centres l’accés a la informació i simplificació dels processos de participació.

Per conèixer l’oferta dels programes podeu accedir a l’apartat dInnovació Pedagògica de l’XTEC a partir del 10 de març de 2020.

En la convocatòria ordinària, els centres educatius del Consorci d’Educació de Barcelona han de tramitar la inscripció a través del portal de la Convocatòria Unificada de Programes del Consorci d’Educació de Barcelona en els terminis que estableixin.

Els programes d’innovació consisteixen en plans d’acció que el Departament d’Educació prioritza i impulsa, i que tenen com a finalitat millorar els resultats del sistema educatiu adequant-lo al canvi i a l’evolució social.

Amb la mateixa finalitat també s’inclouen les iniciatives d’altres institucions amb les quals el Departament col·labora mitjançant acords o convenis. (Article 2 Ordre Ens/303/2015)

A l’apartat d’Innovació Pedagògica de l’XTEC trobareu:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>