XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és una activitat  engrescadora i que motiva els nois i les noies a descobrir el  gust per la lectura i, en especial  llegir per a altres.

Es tracta d’entrenar la lectura en veu alta, de perfeccionar la dicció, el ritme, la cadència de la veu… i tots els aspectes que calguin per fer passar una estona agradable a l’oient.

Per aconseguir-ho l’alumnat de tota la classe ha de treballar la lectura que es proposa. I per ajudar-vos amb les qüestions més tècniques de la lectura oral,cada any s’ofereix als docents un taller en el qual un professional explica mètodes i recursos per treballar la lectura oral a classe.

Al web del certamen  www.lecturaenveualta.cat  podeu llegir les bases, veure els recursos, les lectures previstes per aquest any, els certamen de cursos anteriors, etc.  i  també hi podeu  fer la inscripció . El termini d’inscripció és del 3 d’octubre al 3 de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>