Full Informatiu. Març 2020

 

Per al treball a l’aula sobre el dia internacional de les dones us oferim una sèrie d’enllaços d’interès i recursos didàctics de: ciència, socials, cinema…


Presentació d’experiències. d’Educació Infantil 0-6

Dimecres 11 de març:  Presentació d’experiències
Horari: de 18 a 20h     
Lloc: Biblioteca Singuerlín – Salvador Cabré
Programa 


Investigar i aprendre a l’aula

La Trobada constarà de dues parts, una conferència: “Investigar i aprendre a l’aula”, a càrrec de Jordi Domènech i una segona part en què es presentaran dues experiències d’indagació a l’aula des de diverses àrees.
Programa
Dimecres,1 d’abril, de 16:00h a 18:30h a la Biblioteca Singuerlin-Salvador Cabré

INSCRIPCIÓ OBERTA


XX Presentació de treballs de recerca de Santa Coloma de Gramenet


Divendres 13 de març de 2020:  XX Presentació de treballs de recerca de batxillerat de Santa Coloma de Gramenet a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré

Aquesta presentació està dedicada a compartir i comunicar algunes de les recerques dutes a terme durant aquest curs per part d’alumnat de 2n de batxillerat dels instituts de la ciutat.


Nou espai La Ciba a Santa Coloma de Gramenet. És un centre de recursos per a dones, per posar al seu abast eines per a la millora de la seva autonomia personal en tots els àmbits de la vida.

És també un espai d’innovació i economia feminista on hi trobareu espais de formació, de preparació per a l’ocupació, de naixement i acompanyament de projectes culturals i de creació d’una nova economia social, solidària i feminista.


Com fer un taller científic sense deixar-hi la pell

Els tallers científics són excel.lents eines educatives, en especial per als més petits quan aquests es basen en l’experimentació. A la sessió es farà un taller pràctic.
inscripcions gratuïta en línia
Professor: Jordi Díaz-Marcos, doctor en química i nanodivulgador.
Dia: dilluns 16 de març, de 18,30 a 20,30h
Lloc: Centre Cívic Vil·la Urània