ANY TRIADÚ i BANC DE RECURSOS DE LA LECTURA

El BDR, Banc de Recursos de la Lectura, és fruit del treball de col·laboració entre els Centres de Recursos Pedagògics (CRP), per a fer difusió mitjançant els butlletins i el portal informatiu , una bona selecció de recursos, revisats i actualitzats, sobre la lectura en tot el seu abast, dins el món docent, per a la dinamització lectora als centres docents.

Ofereix informació d’activitats, propostes didàctiques, pràctiques educatives, materials sobre competència lectora i informacional, seleccions bibliogràfiques i guies, articles i revistes, cursos de formació, documentació i estudis, associacions i entitats dedicades al foment lector, llibreries especialitzades, etc.

Periòdicament es publica el Butlletí digital on es recullen les novetats més destacades que s’han incorporat al BDR.

De l’actual, volem destaquem que enguany es commemoren els 100 anys del naixement de Joan Triadú i Font, pedagog i escriptor.  En qualitat d’autor destaca la seva faceta de crític, traductor i poeta.

.Conferència: 2021, Any Joan Triadú i Font que fou escriptor, crític literari i pedagog català. Inscripció.

.Butlletí

.ANY TRIADÚ per a treballar la poesia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>