PRESENTACIÓ GUIA “Ciència ciutadana i Aprenentatge Servei”

Presentació de la guia CIÈNCIA CIUTADANA I APRENENTATGE SERVEI el proper dijous 21 de gener a les 18h a través del Canal de Youtube Ibercivis amb una durada aproximada de 60 minuts.

La ciència ciutadana i l’aprenentatge servei són dues tradicions diferents que tenen molt en comú. Totes dues s’enfronten a problemes reals i rellevants que la societat es planteja. Per fer-hi front mobilitzen una intel·ligència col·lectiva que aprèn i experimenta amb la finalitat d’impulsar projectes d’acció pensats per millorar la vida de la comunitat. El text reuneix aportacions conceptuals sobre les dues propostes, presenta diversos exemples de com la ciència ciutadana pot adoptar amb profit la metodologia de l’aprenentatge servei i acaba analitzant les característiques comunes i els reptes per impulsar en el futur projectes de ciència ciutadana que incorporin una metodologia d’aprenentatge servei.

Programa:

  1. Benvinguda per Diana Escobar (Oficina de Ciència Ciutadana de Barcelona) i Josep Puig (Centre promotor APS)
  1. El context: què és la Ciència ciutadana (Maite Pelacho) què és l’Aprenentatge servei (Maribel de la Cerda)
  1. Algunes experiències:
  • Mosquit Alert (Santi Escartín)
  • Observadors de la Mar (Gemma Agell)
  • Exemple maker. Ocells en el núvol (Francisco Sanz)
  1. Ciència ciutadana i Aps, una confluència natural (Elisabetta Broglio)
  1. Torn de preguntes
  1. Tancament (Fundació Ibercivis)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>