PREMI ÈTICA I CIÈNCIA Fundació Víctor Grífols i Lucas

La Fundació Víctor Grífols i Lucas organitza PREMI ÈTICA I CIÈNCIA convoca tres premis per a centres educatius que fomentin la sensibilitat i la reflexió dels alumnes al voltant de les implicacions ètiques de la ciència, la recerca científica, la tecnologia i la societat. Hi poden optar docents de  tots els centres d’España i dels  nivells educatius de Primària, ESO, Batxillerat, Educació Especial i Formació Professional.

Han de ser projectes socials, científics o tecnològics que tractin temes com: Biomedicina, Medi ambient, Tecnologia, Comunicació, Drets humans, Assistència i/o treball social. L’ètica ha de ser part transversal del projecte, estar present en la definició de la proposta i també en les accions portades a terme pels alumnes.

Podeu accedir al vídeo promocional…aquí 

Data límit inscripció: 30 de novembre

Bases….aquí

Formulari participacióaquí 

FAQSaquí

“La Fundació Víctor Grífols i Lucas va néixer el 1998 amb la missió de promoure la bioètica mitjançant el diàleg entre especialistes de diferents àrees de coneixement. La Fundació vol impulsar una actitud ètica entre organismes, empreses i persones, l’activitat dels quals estigui relacionada amb la salut humana. Per això ofereix una plataforma de debat que constitueix un lloc de trobada per al plantejament de diferents perspectives en tot allò relacionat amb l’ètica de la vida.” 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>