JORNADES URV AL VOLTANT DE L’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA

La Universitat Rovira i Virgili organitza a la seva seu (Campus Catalunya) les JORNADES: Emergència climàtica i transició energètica els dies 7, 8, 9 i 10 d’octubre. Durant aquests dies es  reuniran com a ponents alguns dels principals experts mundials en aquests temes, però també representants polítics, assessors, activistes, periodistes i altres membres de la societat civil.

Jornada dia 7: “De dades climàtiques robustes a serveis climàtics confiables: afrontant l’emergència climàtica”

Jornada dia 8: “Canvi climàtic, transició energètica i sostenibilitat: estratègies R+D+I”

Jornada dia 9: Inauguració del curs URV 2019-2020.  La investigadora de ciències del medi ambient de la Universitat d’East Anglia, Clare Goodess, serà l’encarregada de pronunciar la lliçó inaugural del nou curs acadèmic de la URV amb la conferència “Why UEA has declared a climate and biodiversity emergency” (Per què la UEA ha declarat una emergència per al clima i la biodiversitat).

Jornada dia 10: “Fòrum Catalunya Sud: cap a una regió referent en la resposta a l’emergència climàtica i la transició energètica”

Les inscripcions les podeu fer…aquí 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>