JORNADES CIENTÍFIQUES “SCIENCE NEEDS YOU!” : COVID19: Reflexions per al futur

Cinquenes Jornades de divulgació científica SCIENCE NEEDS YOU!  organitzades per al proper 26 de setembre entre les 9.30h i les 14h. Les jornades tindran lloc de manera presencial a Figueres i de forma virtual a través del Canal de YouTube de l’Associació Catalana per a la DIivulgació Científica i en projecció pública a l’Auditori Sixto Mir de Sant Carles de la Ràpita (Terres de l’Ebre). En aquesta projecció es comptarà amb la participació d’una destacada professional del territori ebrenc com la doctora Maria José Rallo, directora de l’Hospital de Tortosa, que realitzarà una conferència simultània que es retransmetrà per YouTube. Aquesta iniciativa cal emmarcar-la en la intenció final de SNY! de crear una “Xarxa de Ciutats Mitjanes per a la Ciència”.

La jornada es distribuirà en dos blocs, un primer amb diverses conferencies amb científics de primera línia i un segon amb un taula rodona de debat.

TEMÀTICA: COVID19. Reflexions per al futur.

PROGRAMA COMPLETaquí 

PARTICIPANTS:

– Dr. Quique Bassat, investigador ICREA a l’Institut de Salut Global (ISGlobal) de Barcelona, que és doctorat en Medicina, epidemiòleg i pediatra . Xerrada La Covid-19; un repte epidemiològic per a la Salut Pública mundial: perspectives de futur i l’afectació als nens.

– Dr. Richard Elelman, investigador i responsable de l’Àrea Política de l’EURECAT –Centre Tecnològic de Catalunya-, que també és doctor en Ciències Polítiques (+ info). Conferència Quines noves organitzacions socials i polítiques s’albiren al món post-Covid-19?

– Dra. Àngels Morales Lozano, directora assistencial a la Fundació Salut Empordà (+ info), i la Dra. Maria José Rallo Moya, directora de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (+info) amb les conferències simultànies: L’impacte de la Covid-19 a l’assistència sanitària de proximitat; els protagonistes al peu el canó: els casos dels Hospitals de Figueres (Empordà) i de Tortosa (Terres de l’Ebre).

En acabar les conferències es durà a terme la Taula Rodona Covid-19: reflexions i propostes per al futur amb la presència dels conferenciants anteriorment citats que estaran moderats pel periodista de la Cadena Ser Sergi Caballero.
                            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>